Vrijwilligers gezocht om in een goed geleid en groot asiel bij Khon Kaen in Thailand te komen helpen.

Asiel Saved Souls heeft Zwitserse leiding en heeft prima accommodatie voor de vrijwilligers.

Hieronder het team van Gabriela.

Asielhouder: de Zwitserse vrouw: Gabriela Leonhard

Website: https://savedsouls-animalsanctuary.com

Hoe kom je er? Vliegen naar Bangkok en dan met een binnenlandse vlucht (= ca. 75 euro v.v.) naar Khon Kaen.

Afhalen luchthaven: Je kunt afgehaald worden met een privé-auto voor 1.000 Baht (= ca. 25 euro).

Accommodatie: Mooie bungalows beschikbaar vlakbij asiel incl. zwembad voor 1.500 Baht (= ca. 37 euro per dag voor 2 pers. incl. ontbijt EN diner). Minimum verblijf is 2 weken.

Aantal dieren: Ca. 600 honden en ca. 50 katten, 4 varkens en heel veel eenden.

Wat kun je daar gaan doen? De vele honden en katten vinden het super geweldig als vrijwilligers hen komen verzorgen. Ook het uitlaten van de honden is een groot feest voor hen! Er zijn bovendien veel invalide honden, die veelal in rolstoelkarretjes rijden en die een handje helpen erg fijn vinden. Ook wordt er voor deze invalide honden een Swimming Therapy gedaan, waarmee je kan helpen. Of heerlijk de honden wassen en als je dat kunt met een tondeuse de vacht verzorgen. Verder verzorgen van wonden en het schoonhouden van de kennels. Dus je je ziet het, jouw komst wordt heel erg gewaardeerd en je kunt heel veel voor de dieren gaan doen!

Zelf meenemen: Voor de bungalows hoef je niets zelf mee te nemen: beddengoed en handdoeken zijn incl. in de prijs aanwezig. Wel zou het heel geweldig zijn als je wat anti-vlooien middelen zoals Bravecto wil meenemen, want daar is veel behoefte aan en is moeilijk te verkrijgen in Thailand.

Spreektaal: Engels en Duits.

Tip: Je kunt er gratis een fiets lenen en zelf in de prachtige tropische omgeving gaan rijden!

Contactpersoon: Marlie Timmermans, die met haar eigenStichting Protect Street Dogs Thailand, al jarenlang dit asiel ondersteunt en daar ook regelmatig op bezoek is geweest.

Interesse? Klik hier voor het inschrijfformulier.

Onderstaande video is speciaal gemaakt om geïnteresseerde vrijwilligers een goed algemene indruk van dit speciale asiel te kunnen geven. Klik op onderstaande zwarte vlak.