Verslag ervaring bij Stray Assist in Goa

Verslag ervaring bij Stray Assist in Goa

Beste Hanno,
Ik wil je graag wat feedback geven over mijn ervaring bij Stray Assist in Goa. Ik heb er veel operaties en andere behandelingen kunnen doen! De 2 dierenartsen die er nu permanent werken zijn heel bekwaam en tof om mee samen te werken (het is wat Indisch chaotisch maar dat was geen probleem voor mij). Het hele team werkt aan hoog tempo :). Elke dag steriliseerden/castreerden we 15 a 20 honden en katten. Tussendoor ook veel zieke pups, open wonden en fracturen.
Het was een heel leerrijke ervaring voor me. Fiona is een toffe, dynamische vrouw. We kwamen goed overeen. De eerste week was zwaar door de aanpassing aan het tropisch klimaat, muggen/vlooienbeten en de lange werkdagen. Maar eens in het ritme ging het goed. Ik heb er 3 weken gewerkt.
Ik kwam ook in contact met een vrouw die een ngo in Dharamsala runt. Misschien ga ik daar ook werken. Ik werkte ook in Pune (dichtbij Mumbai), daar kwam ik in contact met een klimmer die een animal rescue center runt. Ze houden er 300 honden en ook koeien, paarden, varkens. Heel veel werk daar. Mijn visum voor India was maar 2 maanden geldig en ik wilde naar het noorden over land terug naar Nepal, dus had niet heel veel tijd in Pune.
Al met al heb ik een fantastische tijd in India gehad. Een land wat ik iedereen kan aanraden die concreet veel dieren wil gaan helpen.
Vriendelijke groeten,
Stephanie